Jag kandiderar åter till Riksdagen

Många har säkert märkt att det är provvalstider igen. Till och med fredagen den 18 oktober håller den digitala vallokalen öppet. I år är det dessutom fritt fram även för dem som inte är medlemmar i Moderaterna att rösta. Hur du som vill vara med går till väga kan du läsa mer om här.

Jag ställer åter upp som kandidat till Riksdagen. Om du följt mig under mina år som riksdagsledamot och gillar den jag är och det jag gör, hoppas jag att du lägger din röst på mig. För dig som inte kan tänka dig en röst på Moderaterna, men väl en röst på Hans Rothenberg, är det också något jag välkomnar.

Det här är dock inte en start på en kampanj utan en enkel avsiktsförklaring. Jag känner att lusten finns där och att jag har mer att ge i mitt uppdrag. Därför vill jag gärna fortsätta som riksdagsledamot i en mandatperiod till. Jag tänker däremot inte använda tiden under provvalsveckorna till något annat än det jag brukar, d v s utföra det jobb som ligger på varje riksdagsledamots ansvar varvat med besök hos företag och möten med intressanta människor. Och inte minst att prata med så många som möjligt om de frågor jag brinner för och som jag tror gör Sverige till ett bättre land att leva och verka i. Har jag lyckats väl med mitt arbete är det de år av engagemang jag hittills investerat i mitt uppdrag som räknas mer än vad som händer mellan idag och nästa fredag.

Jag är tillgänglig för frågor, kommentarer och synpunkter. Du når mig enklast på Facebook eller genom att kontakta mig via e-post eller på telefon. Inte heller detta är något som skiljer sig från “business as usual”. Jag uppskattar alltid kontakter med vänner, nya och gamla bekanta och en engagerad allmänhet. Jag har tack vare er fått ovärderlig input och många nya idéer genom åren.

Foto på Hans från Riksdagens frågestund

Dela/Spara

Leave a Reply